Terug naar de Tovertuin
Woezel & Pip lezen boekje
Terug

De 5 leukste boeken voor de herfst

Donkere dagen zijn zo fijn om samen (voor) te lezen. Met je kindje onder een deken beleef je de grootste avonturen! Daarom hebben we de 5 leukste boeken voor de herfst op een rijtje gezet.

Hoera! Het is herfst! En hoewel we het jammer vinden dat de zomerse dagen weer voorbij zijn, moeten we ook toegeven dat we zo gelukkig worden van die momenten samen op de bank onder een dekentje. (Voor)lezen is namelijk het leukste wat er is en het is ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van je kindje en die van jou! Hieronder vind je 5 Woezel & Pip boeken die perfect zijn voor die donkere dagen om samen met je kindje te lezen.

 

1. Geheimen van de Tovertuin

Welke kleuren vind je in een regenboog? Weet jij welke pootafdrukken bij welk dier horen? Wat is de grootste vis in de zee? Welke dieren wonen onder de grond? En kun jij de verstopte dieren ontdekken?Ga samen met Woezel en Pip op ontdekkingsreis in dit grote lees-, kijk- en ontdekboek boordevol interessante weetjes uit de natuur. Een prachtig zoekboek voor het hele gezin, om eindeloos door te bladeren deze zomer en elke keer weer iets nieuws te leren en te ontdekken!

Bestel hier

 

2. 5 minuten verhaaltjesCover 5 minuten verhaaltjes

Korte verhalen voor elk moment van de dag voor eindeloos leesplezier met Woezel & Pip.

In de Tovertuin is geen enkele dag saai. Woezel, Pip en hun vriendjes gaan op zoek naar de zomer, dromen over de opzijnkoptuin, tekenen zebragiraffifantvogels en als het volle maan is veranderen ze in wolven…

Deze bundel barst van de verhalen die je in vijf minuten kunt voorlezen. Perfect als ritueel voor het slapengaan of gewoon voor even tussendoor. Want het is altijd tijd voor avontuur!

Bestel hier

 

3. Stop, hou op!Stop, hou op! cover

Leerzaam en toegankelijk prentenboek over pestgedrag en samen spelen binnen de veilige en vertrouwde belevingswereld van de Tovertuin.

Woezel en Pip spelen met hun vriendjes in de Tovertuin. Dan valt Charlie in een modderplas. Buurpoes maakt grapjes over hem en Woezel lacht hem uit. En Pip? Die staat erbij en kijkt ernaar. Verdrietig loopt Charlie weg. Tante Perenboom legt de vriendjes uit waarom Charlie zich zo rot voelt. Woezel, Pip en Buurpoes schrikken ervan. Dat was niet de bedoeling! Ze zeggen sorry en al gauw zijn ze allemaal weer vriendjes.

Bestel hier

 

 

4. Woezel & Pip en de Tijdmachine

Heden, verleden en toekomst komen samen in dit spannende avontuur, gebaseerd op de gelijknamige theatervoorstelling van Woezel & Pip. In de Tovertuin staat een vreemde machine met allemaal lampjes en knopjes. Woezel, Pip en hun

vriendjes willen niets liever dan naar binnen, maar de deur zit altijd op slot. Tot vandaag. Er spatten vonken uit het dak van de machine, de wanden schudden, de lampjes knipperen en er komt zwarte rook onder de deur vandaan…

Woezel & Pip en de tijdmachine: een fantasierijk avontuur met dino’s, ridders een reis naar de toekomst en dingen die voorbijgaan. Een prachtig verhaal over het koesteren wat je hebt in het hier en nu.

Bestel hier

 

5. Woezel / Pip / Buurpoes / Charlie

Kartonboekje voor de allerkleinsten over Woezel, Pip, Buurpoes of Charlie. Gaan jullie mee op avontuur door de Tovertuin met een van de vriendjes?

Bestel Woezel hier
Bestel Pip hier
Bestel Buurpoes hier
Bestel Charlie hier