Terug naar de Tovertuin
Terug

Hoera hij is er: de nieuwe Woezel & Pip Etos-luier!

We hebben onze luier vernieuwd en zijn er zelf al enorm fan van! Waarom? Omdat hij extra goed droog houdt, minder belastend voor het milieu is en omdat je er, ondanks alle nieuwe gebruikte technologieën, nog steeds een zacht prijsje voor betaalt.

 

De beste luier voor jouw kind

Als je een kindje krijgt, merk je snel genoeg: je bent nergens zonder een goede luier. Je zoekt de beste die je kindje droog houdt, die zacht voor kleine billetjes is en die comfortabel zit en goed aansluit. Want pas wanneer je jouw baby vrolijk ziet kraaien of jouw dreumes, peuter of kleuter vrij ziet bewegen en spelen, ben jij tevreden.

 

Samen met Etos maakten we de beste en stiekem ook de gezelligste luiers voor alle kleintjes van alle leeftijden. En nu hebben we de luiers verder ontwikkeld en nog meer verbeterd. Dankzij deze exclusieve samenwerking en de prints met al jouw favoriete vriendjes uit de Tovertuin, maken we iets praktisch ook een beetje magisch. Daar zijn we ongelofelijk trots op. Want wij geloven dat avonturiers elke dag alle vrijheid moeten krijgen om de wereld te verkennen. Of het nu zwemmend, springend, rollend, lachend of liggend is en in luierbroekjes, zwemluiers of ‘gewone’ luiers: dankzij de betovering van kind-zijn en die van de vriendjes uit de Tovertuin, wordt elke nieuwe ontdekking een feest.