Terug naar de Tovertuin
Guusjes eerste verhalen
Terug

Guusjes eerste verhalen

Woezel en Pip rennen lachend verder met de magie van hoe het allemaal begon.

Ter ere van ons jubileumjaar is het eerste boekje van Woezel & Pip in een speciaal jubileumjasje gestoken. Nieuwe illustraties, bijzondere herinneringen. In het eerste boek ontmoet Woezel het ‘Paard van de koningin’, dansen de vriendjes samen in de regen en is het een heel groot feest in de Tovertuin. Want dat zijn de dingen die je doet als je al vijftien jaar beste vriendjes mag zijn met de leukste kindjes van Nederland. Dank jullie wel!

Klik hier om jouw exemplaar te bestellen.

De release van ‘Guusjes eerste verhalen’ vieren we met een gigagroot Woezel & Pip prijzenpakket!

Woezel & Pip zijn op bezoek gegaan bij een aantal Bruna’s en hebben in het boek een speciale Vriendjesboekenlegger verstopt. Lukt het jou om deze te vinden? Stuur ons dan een mailtje op [email protected] met een foto van jouw boekenlegger en maak kans op 15 speciale cadeaus, een Woezel & Pip feestpakket en een speciaal voor jou getekende Woezel & Pip door de eerste tekenaar van de hondjes!

Niet getreurd, ook online maak je kans op dit gigagroot prijzenpakket! Stuur ons een foto met jouw exemplaar van ‘Guusjes eerste verhalen’ op [email protected] en ding mee naar het gigagroot jubileumpakket.