Kerst in de Tovertuin 2021 gaat NIET door!

(Aangepast 18 oktober 2021)

Hoewel we er alles aan gedaan hebben is het ons helaas niet gelukt om ‘Kerst in de Tovertuin’ op een Tovertuinwaardige-manier te organiseren. Dat vinden we ontzettend jammer want ook wij keken zó ontzettend uit naar een Woezel en Pippige kerst!

Vanwege organisatorische redenen kan het kerstevent in 2021 dus helaas niet plaats vinden, maar bewaren we al onze ideeën en inspiratie voor volgend jaar zodat we een event kunnen neerzetten waar we iedereen kunnen verwelkomen. Zo hopen we jullie in 2022 alsnog mee te nemen in een magische kerstshow waar alle vriendjes welkom zijn.

 


Kom jij ook Kerst in de Tovertuin vieren?

Woezel en Pip hebben kerstkriebels en vandaag is het eindelijk zover: het grote Tovertuin Kerstfeest. Net als altijd vieren ze dit met al hun liefste vriendjes. Maar… in aanloop naar het magische feest gebeuren er de gekste dingen. Natuurlijk komt het allemaal goed, want zolang de vriendjes samenzijn, is er niets wat ze niet kunnen.

Vier een magische Kerst in de Tovertuin en deel de sterrenstof tijdens deze interactieve liveshow voor jong en oud!

VERZILVER NU JE VOUCHERCODE

Waar & wanneer

Het Woezel & Pip kerstevent vindt plaats van zaterdag 25 december tot en met dinsdag 28 december 2021, in Studio21 in Hilversum. Elke dag zijn er drie shows: van 09.00 – 11.30 uur, van 12.00 – 14.30 uur en van 15.00 – 17.30 uur.

Let op:
de showtijden zijn van 10.00 – 11.00 uur,
van 13.00 – 14.00 uur
en van 16.00 – 17.00 uur.

De deuren van Studio21 gaan één uur voor de start van de show open. Hier word je gelijk verwelkomt in de Tovertuin van Woezel & Pip. Voorafgaand aan de show haal je eten en drinken of bestel je ter plaatse, kun je langs de merchandise shop, op de foto met Woezel & Pip (let op: het gaat hier niet om de fysieke poppen) en nog veel meer. Het is niet verplicht om één uur van tevoren aanwezig te zijn. De shows beginnen om 10:00, 13:00 en 16:00 uur. Na afloop gaan de deuren voor vertrek gelijk open.

Kerst in de Tovertuin speelt zich af in Studio21 in Hilversum. Het adres voor uw navigatie is: Media Parkboulevard, 1217GP Hilversum. De locatie is makkelijk te bereiken met auto, fiets en trein.

VERZILVER NU JE VOUCHERCODE

Tickets

De tickets voor ‘Kerst in de Tovertuin’ zijn exclusief verkrijgbaar bij een Kruidvat filiaal of online te koop via www.kruidvat.nl. Van Kruidvat ontvang u een vouchercode.
Verzilver de voucher voor het Woezel & Pip kerstevent t/m 28 december 2021 op www.kruidvat.nl/kerstevent. Let op: beschikbaarheid afhankelijk van het moment van boeken. Op=op! Voucher is geldig tot en met 28 december 2021. Je ontvangt één vouchercode per toegangsticket. Elke vouchercode geeft keuze uit een van de shows, welke u kunt selecteren als u de code verzilvert.

De totale ticketprijs voor één ticket is €32,50.
In de winkel schaf je een vouchercode aan voor €29,-. De overige €3,50 betaal je bij het verzilveren van de vouchercode(s), dit zijn de servicekosten voor het verzilveren van één vouchercode. Ticketprijs is hetzelfde voor volwassenen en kinderen.

VERZILVER NU JE VOUCHERCODE

Corona

Woezel & Pip Kerst in de Tovertuin kan doorgaan onder de op dat moment actuele voorwaarden die door de Rijksoverheid worden gesteld. We houden de coronamaatregelen goed in de gaten en er kunnen maatregelen van toepassing zijn.

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het nieuws, evenementen en gratis spelletjes rondom Woezel & Pip? Word dan nu lid van de Vriendjesclub!

WORD LID VAN DE VRIENDJESCLUB

Routebeschrijving

Auto
Voer onderstaand adres in op je navigatiesysteem:
Media Parkboulevard
1217 GP Hilversum
Op de rotonde neem je de afslag hoofdentree Mediapark, herkenbaar door het gekleurde gebouw van Beeld & Geluid aan de linkerkant. Parkeer gemakkelijk op parkeerdek A van het Media Park, direct gelegen aan je rechterhand wanneer je het Media Park oprijdt. Als je het terrein aan de rechter kant verlaat, loop je richting Studio 21 (Joop van de Endeplein 7). Loop de gehele boulevard af (max 3 minuten) tot je bij het grote LED-scherm bent. Hier is de ingang van het Studio 21. Deze bezoekersingang is alleen lopend bereikbaar.

Openbaar vervoer
Vanaf het perron van station Hilversum Media Park zie je het Media Park direct liggen. Via de traverse loop je het park op. Wanneer je aan het einde van de traverse de trap afloopt, zie je het grote LED-scherm recht voor je (max 6 minuten). Hier is de ingang van het Studio 21.

Fiets
Er zijn fietsenstallingen waar je gebruik van mag maken. Let op: gebruik hiervan is op eigen risico.

Parkeren
Parkeren kan op de parkeerplaats van het mediapark. Deze parkeerplaats bevindt zich recht van de ingang van het mediapark. Vanaf hier is het 100 meter lopen naar de entree van Studio 21. Na de show dient het parkeerticket betaald te worden bij de parkeerautomaat.

*Op de kaartverkoop zijn algemene voorwaarden van toepassing.

DOWNLOAD HIER DE ALGEMENE VOORWAARDEN

FAQ
Heeft u vragen over ‘Kerst in de Tovertuin’? De meestgestelde vragen kunt u terugvinden in ons FAQ document. Deze kunt u downloaden via onderstaande button.

FAQ

Kerst in de Tovertuin wordt mede mogelijk gemaakt door: