Terug naar de Tovertuin
Blokkenset hout
Terug

Nieuwe collectie hout nu verkrijgbaar!

Vandaag is het feest, want vandaag ligt onze nieuwe collectie hout in de winkels!

Voor beide lijnen, Baby en Kids, is er een nieuwe collectie hout te koop bij onder andere Prénatal, Bol.com en ToyChamp.

 

In onze babycollectie hebben we een babypuzzel, stapelblokken en loopfiguurtjes ontwikkeld.

 

Woezel & Pip Baby houten puzzel

Houten puzzel

Woezel en Pip baby reliefpuzzel, bestaande uit 4 afbeeldingen. Deze puzzel bevordert de motorische vaardigheden van je kleintje. De blokjes zijn makkelijk vast te pakken en zorgen voor uren speelplezier.

Bestel hier. 

 

Houten blokkenWoezel & Pip Baby houten blokken

Schattige Woezel en Pip baby blokken, gemaakt van hout, met cijfers, letters en Baby Woezel, Baby Pip en Baby Buurpoes printjes.

Bestel hier. 

 

Houten loopfiguren

Woezel & Pip Baby loopfiguren

Met deze schattige houten Woezel en Pip loopfiguren heeft jouw kindje uren speelplezier. De figuren hebben wieltjes, dus je kunt ze laten rijden. Leuk om mee te spelen, maar ook leuk als aankleding van de babykamer.

Bestel hier. 

 

 

Voor de iets oudere kindjes hebben we een houten trein en een emmer vol speelblokjes gemaakt.

 

Houten treinWoezel & Pip houten trein

Deze vrolijke Woezel & Pip locomotief trekt 2 wagonnetjes. Met de blokken in diverse kleuren en vormen kun je steeds andere wagons maken. Jouw kindje beleeft eindeloos veel speelplezier met dit prachtige, houten speelgoed.

Bestel hier. 

 

Houten blokkenset

Met deze leuke blokkenset kun je de mooiste Tovertuin bouwen! Stapel de blokjes op elkaar of zet ze tegen elkaar aan en maak de mooiste bouwwerken. Deze set bevat 50 houten vrolijk gekleurde blokken in verschillende kleuren en vormen. Door het spelen met blokken stimuleren kinderen hun verbeelding, verbeteren ze hun motoriek en ontwikkelen ze hun hand-oog coördinatie.

De houten blokkenset is later online verkrijgbaar.