Terug naar de Tovertuin
Woezel & Pip in vliegtuig Eindhoven Airport
Terug

Woezel & Pip op Eindhoven Airport

Dit weekend komen Woezel & Pip alle kindjes die op vliegvakantie gaan op Eindhoven Airport uitzwaaien!Woezel & Pip in een vliegtuig boven Nederland - Eindhoven Airport

Samen met Eindhoven Airport maken Woezel & Pip het reizen met kinderen makkelijker. Tijdens de herfstvakantie zijn er veel vriendjes van Woezel & Pip op de luchthaven, dus komen zij ze uitzwaaien.

Op 12, 13, 19 en 20 oktober krijgen kinderen die gaan vliegen een eigen paspoortje, met daarin leuke spelletjes en zelfs een speurtocht! Volg jij de pootjes van Woezel & Pip en ga je op zoek naar Charlie of maak je liever een spelletje in het paspoortje? En heb je al gekeken op de achterzijde van je plattegrond? Hier zie je hoe je kans maakt op een vakantiepakket! De paspoortjes worden door de Eindhoven Airport stewardessen uitgedeeld tussen 05.00 en 18.00 uur op 12, 13, 19 en 20 oktober. Reis je op andere dagen in de herfstvakantie? Er zijn diverse fotopunten te vinden op de luchthaven. Deze fotopunten zijn beschikbaar van zaterdag 12 t/m zondag 20 oktober.

Doe jij mee aan de speurtocht of ga je op de foto met Woezel & Pip? Zorg dat je op tijd op de luchthaven en bij de gate bent! Passagiers zijn zelf verantwoordelijk voor het tijdig aanwezig zijn op de luchthaven of bij de gate.

 

Meet & greet

Op zaterdag 12 en 19 oktober zijn Woezel & Pip er zelfs bij! Je kunt ze ontmoeten bij de Kids Corner, na de veiligheidscontrole. Ga jij samen op de foto met Woezel & Pip? De meet & greet tijden zijn:
09.00 – 09.30 uur
11.00 – 11.30 uur
13.30 – 14.00 uur
15.00 – 15.30 uur

 

Ga je niet op reis?

De meet & greet vindt plaats na de veiligheidscontrole en is dus alleen bereikbaar voor vertrekkende reizigers vanaf Eindhoven Airport. Bij binnenkomst van de terminal en op het panoramaterras is het wel mogelijk om een foto bij een van deze fotopunten. Let op: dit is een fotopunt, Woezel & Pip zijn hier dus niet aanwezig.
Deze fotopunten zijn beschikbaar van zaterdag 12 t/m zondag 20 oktober.

Ook de kinderen die niet op reis gaan maken kunnen meedoen met de winactie. Meld je dan aan bij de Vriendjesclub met de code ‘Eindhoven Airport‘ en maak kans op een vakantiepakket!